3.9 C
Giurgiu
miercuri,29 noiembrie 2023
spot_img

Veste bună pentru giurgiuvenii doritori de vaccin: Centrul de vaccinare de la Spital se redeschide!

Închis ca urmare a numărului mic de solicitări de vaccinare din partea giurgiuvenilor, centrul de vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu urmează a fi redeschis.

Conform informațiilor furnizate de către reprezentanții Prefecturii și Direcției de Sănătate Publică Giurgiu, centrul va redeveni funcțional începând cu primele zile ale lunii noiembrie, o dată concretă urmând a fi anunțată în scurt timp de către oficialități.

„Sunt mici chestiuni organizatorice ce mai trebuie puse la punct, dar sperăm că este doar o chestiune de câteva zile pentru definitivarea acestora. Ceea ce este sigur este că acest centru va deveni operațional în primele zile ale lunii noiembrie, în aceeași locație în care a funcționat și anterior, adică lângă intrarea veche a spitalului”, au declarat, pentru evenimentgr.ro, reprezentanții autorităților implicate.

Redeschiderea centrului de vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu vine ca urmare a numărului crescut (în medie, peste șase sute de giurgiuveni din municipiu) al celor care doresc să se imunizeze, fie cu prima doză, fie cu doza-buster, fie cu vaccinul Johnson&Johnson.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole