17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

La modă? Alte teste false pentru detecția infecției cu COVID, depistate în Frontiera Giurgiu-Ruse

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat șaptesprezece persoane, cetăţeni români, turci şi sirieni, care au prezentat autorităţilor competente teste negative false pentru detecția infecţiei cu virusul SARS-COV-2.

În ultimele 48 de ore, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu Rutier, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, la intervale diferite de timp, șaptesprezece  persoane, cetățeni români, turci şi sirieni, cu vârste cuprinse între 24 și 50 de ani. Aceştia au prezentat autorităţilor competente, cu atribuţii în efectuarea controlului sanitar-epidemiologic, teste PCR cu rezultate negative pentru detecția infecției cu virusul SARS-COV-2.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea testelor prezentate, la solicitarea reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Giurgiu, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, constatând faptul că documentele în cauză nu au fost eliberate de către clinicile menționate.

În prezent, polițiștii de frontieră giurgiuveni efectuează verificări față de cele șaptesprezece persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și fals în înscrisuri sub semnătură privată, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole