22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

15 ani, alături de bolnavii din Spitalul Județean Giurgiu

Pe data de 28 mai, se împlinesc 15 ani de când părintele Liviu Mihail Neacșu este sprijin spiritual pentru bolnavii, aparținătorii și chiar pentru cadrele medicale din Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, atunci când numai Dumnezeu mai poate face ceva pentru cei care Îi cer ajutorul.

Munca părintelui Liviu Neacșu a început în urmă cu 17 ani, când intra în Spital și ajuta, după puterile sale, pe cei care cereau un preot pentru spovedanie, pentru sprijin sufletesc. Atunci a apărut ideea creerii unui paraclis, ce a luat ființă, în 2006, în incinta spitalului, chiar în clădirea ce găzduiește secția de neurologie. Multe piedici au fost puse, la vremea respectivă, de către cei care nu doreau acest lucru. Însă credința și puterea de luptă a celor care și-au dorit un loc în care să se reculeagă, să se roage și să primească ajutor a răzbit în lupta cu, hai să le spunem, cei mai puțin credincioși.

La 15 ani de la sfințirea și târnosirea paraclisului Sf. Pantelimon din incinta spitalului, Episcopia Giurgiului a realizat un documentar minunat, ce prezintă întreaga istorie a acestor ani, povestită chiar de către preotul Liviu Mihail Neacșu:

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole