10.8 C
Giurgiu
duminică,3 decembrie 2023
spot_img

Invitați SURPRIZĂ la Ziua Agriculturii Giurgiuvene (GALERIE FOTO)

Sâmbătă, 2 octombrie, în centrul municipiului, mai exact pe pietonala Mircea cel Bătrân, s-a organizat Ziua Agriculturii Giurgiuvene, prilej pentru fermierii din județ să se întâlnească și să își expună produsele. Numai că, tot sâmbătă, 2 octombrie, pe stadionul „Marin Anastasovici” din municipiu, echipa de fotbal ASTRA GIURGIU a disputat meciul din etapa a 9-a a Ligii a II-a de fotbal, în compania echipei FC BRAȘOV, meci încheiat cu victoria categorică a giurgiuvenilor: 2-0.

Deși de la distanță, organizatorii evenimentului destinat fermierilor i-au susținut pe fotbaliștii noștri și, mai mult, le-au adresat o provocare: după meci, indiferent de rezultat, i-au invitat la o masă câmpenească în cadrul evenimentului agricol, prilej pentru giurgiuvenii ce nu au putut veni la meci să facă fotografii și să îi întâlnească pe fotbaliști.

Zis și făcut, după meci, echipa giurgiuveană a onorat invitația organizatorilor Zilei Agriculturii Giurgiuvene, mai cu seamă că aveau ce să sărbătorească: o victorie extrem de importantă! Astfel, momentul a fost imortalizat în fotografii ce vor deveni prilej de mândrie pentru organizatori.

Mai mult, întreaga echipă de fotbal giurgiuveană a fost premiată – pentru victoria de sâmbătă – pe lângă produsele de grătar oferite de EUSEBIO, cu un bax de 10 sticle de vin, oferite de vinoteca VIN SAN, expozant în cadrul Zilei Agriculturii Giurgiuvene 2021.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole