1 C
Giurgiu
vineri,8 decembrie 2023
spot_img

Investiții de peste 110 miliarde lei, adică peste 7% din PIB, alocat de guvernul CIUCĂ

Bugetul alocat investițiilor, la nivel național, va ajunge în 2023 la 110 miliarde de lei, reprezentând 7,2% din PIB.Premierul Nicolae Ciucă a făcut această propunere și a obținut acceptul coaliției de guvernare, preciza, de curând, deputatul PNL Giurgiu, Gabriela Horga.

În 2022, Guvernul Nicolae Ciucă a alocat cea mai mare sumă din ultimii 32 de ani pentru investiții, aproape 90 de miliarde de lei.

Vom continua pe aceeași linie pentru că măsurile luate de guvern au avut ca efect creșterea economică a României.

PNL sprijină mediul de afaceri, protejează investițiile aflate în derulare, protejează locurile de muncă și ajută companiile afectate de criza energetică mondială, precum și de impactul economic al războiului din Ucraina, mai spunea deputatul liberal giurgiuvean.

Guvernul este preocupat, în asemenea momente de criză, și de măsurile de protecție socială. Însă, nu am renunțat niciun moment la asigurarea unor sume record pentru investiții.

Investițiile sunt cea mai bună soluție pentru a le asigura cetățenilor un trai decent, mai multe oportunități și creșterea veniturilor, a încheiat parlamentarul liberal giurgiuvean Gabriela Horga.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole