18.1 C
Giurgiu
sâmbătă,13 aprilie 2024
spot_img

Patinoarul artificial din Giurgiu, deschis pentru al doilea an consecutiv. Inițiator: Consiliul Județean Giurgiu (FOTO)

Patinoarul artificial a fost deschis pentru al doilea an consecutiv de Consiliul Județean Giurgiu în parcul Alei din municipiul Giurgiu.

Pentru prima dată deschis în municipiul Giurgiu în 2021, patinoarul artificial îi așteaptă și în această iarnă pe giurgiuvenii dornici de sporturi de iarnă să își arate talentul pe gheață, să se distreze și să se relaxeze.

Anul trecut, odată cu o primă relaxare a condițiilor, determinate de pandemia de SARS-COV-2, giurgiuvenii au avut ocazia de a urmări, pe viu, prestații de excepție ale unor micuți patinatori, membri ai clubului EDU SPORT, copii care au obținut o serie de medalii și trofee la categoriile lor de vârstă în competițiile naționale și europene. Aceștia au fost invitați de onoare ai președintelui Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, declarându-se extrem de mulțumiți de faptul că și în Giurgiu se promovează patinajul, în primul rând cel artistic.

Atât anul trecut, cât și anul acesta, patinoarul artificial a fost deschis în municipiul nostru cu sprijinul Consiliului Județean Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole