5.3 C
Giurgiu
miercuri,6 decembrie 2023
spot_img

INEDIT! Concurs de PADBOL la Giurgiu

Padbol e sportul care îmbina perfect sănătatea, prietenia și show-ul. E next level pentru distracția cu prietenii.Ai nevoie doar de o minge şi spectacolul e garantat. E nou, dar foarte uşor de jucat.

O astfel de competiție se derulează astăzi, 24 septembrie, în incinta din interiorul fostului Abator, competiție în urma căreia câștigătorii ne vor reprezenta la Campionatul Național ce se va derula la București, la începutul lunii octombrie.

Prima competiție de PADBOL la Giurgiu a fost organizată în luna decembrie a anului 2019.

Padbol s-a nascut în anul 2008, în La Plata (Argentina) si a fost patentat in anul 2011.

Federatia Internationala de Padbol cuprinde țări ca Argentina, Uruguay, Mexic, Panama, Bolivia, Ecuador, Paraguay, Brazilia, Spania, Italia, Portugalia, Suedia, Danemarca, Anglia, Elvetia, Franta,  Belgia, Australia, SUA si Romania.

Padbol este jucat de vedete ale fotbalului mondial ca Denilson, (campion mondial cu Brazilia în 2002), Falcao (ambasador Padbol Brazilia), Luigi Di Biagio, Bernardo Corradi, Stefano Fiore, Michael Laudrup, Jose Bosingwa, Raul Mereilles, Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic si multi altii.

In Romania a fost adus in 2015, Elisabeta Gherghisan fiind cea care a obtinut licenta exclusiva Padbol pe teritoriul Romaniei. In luna DSC_0604mai 2015 a avut loc lansarea oficiala Padbol in Romania, printre personalitatile care au luat parte la eveniment sau care au incercat padbolul fiind Gheorghe Hagi, Cristian Bivolaru, Dumitru Dragomir, Carmen Tocala, Mircea Sandu, Bogdan Stelea, Valeriu Argaseala, Mihai Stoichita, Gigi Multescu, Adrian Neaga, Giani Kirita, Sorin Parschiv, Sorin Ghionea si Ianis Hagi, precum si multi altii.

In iulie 2015 a fost lansarea Padbol pe litoral, pe plaja Iaki din Mamaia, sub privirile lui Gica si Ianis Hagi si a catorva sute de iubitori ai sportului. A urmat lansarea padbol la Bistrita,  cu invitati precum Gabi Balint si Viorel Moldovan.

Cu detalii despre competiția giurgiuveană, desfășurată în acest sfârșit de săptămână la Giurgiu, vom reveni în zilele următoare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole