10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Promisiunea secretarului de stat Raed ARAFAT pentru Giurgiu

Zilnic, zeci de cazuri noi de pacienți infectați cu COVID au nevoie de ajutorul medicilor din Spitalul Județean de Urgență. Acest lucru a dus la ocuparea, în totalitate, într-un timp extrem de scurt, a tuturor celor 30 de paturi din secția INFECȚIOASE din SJU Giurgiu, cărora li se mai adaugă, zilnic, cel puțin alte câteva zeci de persoane depistate pozitiv, unele dintre ele având chiar nevoie de sprijin medical.

O recentă vizită fulger a secretarului de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, la unitatea spitalicească giurgiuveană ne dă speranțe.

Astfel, acesta a promis, în cursul vizitei sale de joi, 23 septembrie, că va încerca să suplimenteze numărul de paturi pentru bolnavii COVID 19 cu încă 10, adică alte cinci containere speciale pentru acești bolnavi. De asemenea, se pare că la Giurgiu va ajunge și o unitate mobilă ATI pentru bolnavii de COVID.

Ambele anunțuri au fost făcute de președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, în debutul ședinței ordinare de vineri, 24 septembrie.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole