22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Iarna și-a luat rolul în serios, dar drumurile din județul Giurgiu sunt practicabile!

În vederea asigurării circulației rutiere în condiții de siguranță, operatorii responsabili au intervenit pe sectoarele de drumuri județene aflate în administrarea Consiliului Județean Giurgiu, acolo unde a fost necesar.     

            Bazele de deszăpezire și punctele de sprijin au făcut pregătirile necesare în ceea ce privește încărcarea autobasculantelor cu antiderapant și ieșirea în activitatea de patrulare.

            Operatorii economici responsabili cu activitatea de deszăpezire pe drumurile județene din Giurgiu: S.C. ECO STAR S.R.L, S.C. KIRLIC GROUP S.R.L., DIRECȚIA JUDEȚEANĂ DE TRANSPORT, ADMINISTRAREA DRUMURILOR JUDETENE SI CONTROL TRAFIC GIURGIU, au acționat astfel:

  • Lotul 1 (Baza nr.2 Centru-Punct de sprijin nr.3-Punct de sprijin nr.4 Centru Vest) 161,811 km, cantitatea de material antiderapant răspândit aproximativ 50 tone (sare+nisip).
  • Lotul 2 (Baza nr. 5 Nord Vest, punct de sprijin nr. 6 Nord și Punct de sprijin nr. 7 Vest) 156,325 km, –  cantitatea material antiderapant răspândit aproximativ 25 tone (sare+nisip).
  • Baza 1 Sud  – (DJ 507 Giurgiu-Gostinu, DJ 504 Giurgiu-Vieru-Putineiu, DJ504A Vieru-Gogoșari-Izvoru, DJ 503-DJ-503A, DJ 506A Giurgiu-Ghizdaru-Răsuceni-Toporu-Limită jud. Teleorman, DJ 505 Izvoarele-Valea Bujorului-DN5B)  112,500 km, cantitatea de material antiderapant răspândit  60 tone (amestec de sare cu nisip).

            Pe drumurile județene din Giurgiu se circulă normal, în condiții de iarnă, iar în bazele de deszăpezire și în punctele noastre de sprijin sunt disponibile materiale antiderapante pentru eventuale intervenții.

            În vederea asigurării siguranţei traficului rutier pe toate drumurile judeţene pe perioada de iarnă, Consiliul Județean Giurgiu roagă participanţii la trafic să circule cu atenţie sporită și prudență, în special pe sectoarele de drum unde se vor afla utilajele de intervenţie și de asemenea recomandăm ca maşinile să fie echipate corespunzător.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole