22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

SURSE:Marian MINA, pe „făraș” de la conducerea PSD Giurgiu? Cine îi „trage clopotele” în politica locală?

Mai mult autoimpus la conducerea organizației județene a PSD Giurgiu, Marian Mina, fost director DRDP București, fost președinte de Consiliu Județean Giurgiu și actual deputat se pare că se pregătește de titlul de „fost” și în ceea ce îl privește conducerea organizației județene a social-democraților.

La baza acestei posibile „debarcări” se pare că s-ar afla chiar nașul lui, Niculae Bădălău, care nu ar fi văzut cu ochi buni mofturile lupului tânăr din politica de stânga, atunci când, pe listele pentru Camera Deputaților, a fost impusă – din nou – Elena Dinu. Animozitățile mai vechi dintre cei doi (care, la prima vedere, pozează în echipa perfectă) ar fi început din ultimul an al mandatului anterior, când Niculae Bădălău ar fi demarat discuțiile cu Dinu pentru noua candidatură, promițându-i la acel moment prima poziție pe listele de la parlamentarele anului 2020. Numai că discuțiile au ajuns la urechile „finului” care, nemulțumit de un eventual loc doi, ar fi amenințat cu non-combatul în campanie.

Iată că toate „manevrele” și scandalurile în care a fost implicat Marian Mina în ultimii ani au repercusiuni: la alegeri, i se pregătește o debarcare „en fanfare” de la conducerea organizației județene, știut fiind că nu este foarte iubit printre membrii din județ, din cauza aroganței cu care și-a tratat o bună parte dintre colegii de partid, mai ales în perioada în care era președinte de Consiliu Județean.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole