18.1 C
Giurgiu
vineri,12 aprilie 2024
spot_img

Gabriela HORGA, deputat PNL Giurgiu: „Donarea de sânge este un gest de normalitate!”

Vineri, 23 iunie, municipiul Giurgiu a fost gazdă pentru campania „Avem același sânge”, inițiată de Digi24. În cadrul campaniei, românii apți de a dona sânge sunt invitați să facă o faptă bună, să ajute la salvarea unei vieți.

Printre cei aproape 200 de giurgiuveni care au trecut pragul centrului mobil de donare de sânge, înființat pe scena Teatrului „Tudor Vianu” din municipiu, s-a aflat și deputatul PNL giurgiuvean, Gabriela Horga.

După cele 10 minute (cât a durat procedura), deputatul liberal giurgiuvean declara:

„Donarea de sânge este un gest de normalitate, prin care pot fi ajutați semenii noștri aflați în suferință.

Este un gest simplu, dar prin care pot fi salvate vieți. În spitale, nevoia de transfuzii este uriașă. Aflăm zilnic despre cazuri ale unor persoane bolnave care au nevoie urgentă de sânge pentru a supraviețui.

Din acest motiv, m-am implicat de mai multă vreme în acțiuni de donare de sânge. Anul trecut, m-am numărat printre inițiatorii primei acțiuni de donare de sânge de la Parlament, alături de Diana Stoica, Carmen Mihălcescu, Csep Eva Andrea și Tudor Rareș Pop. Peste 100 de parlamentari și angajați ai Legislativului au donat sânge.

Încurajez cât mai mulți giurgiuveni să doneze sânge la Centrul De Transfuzii Sanguine Giurgiu. Durează maxim 15 minute și puteam salva până la trei vieți cu fiecare donare.

Solidaritatea fiecăruia salvează vieți!”, preciza Gabriela Horga.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole