18.1 C
Giurgiu
sâmbătă,13 aprilie 2024
spot_img

Echipa liberală din Giurgiu, succes răsunător în atragerea de fonduri prin PNRR

Am făcut încă un pas spre accesarea fondurilor europene pentru proiectul campusului dual din Giurgiu.

Ministerul Educației a acordat proiectului campusului dual din Giurgiu CEL MAI MARE PUNCTAJ din regiunea Sud-Muntenia, potrivit evaluării calitative a proiectelor.

Urmează etapă de depunere și rezolvare a contestațiilor, după care se va decide finanțarea proiectelor. Proiectele câștigătoare vor fi finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), afirma, de curând, deputatul liberal giurgiuvean Gabriela Horga, unul dintre susținătorii acestui proiect.

Tinerii din Giurgiu și județele partenere, Teleorman și Călărași, au nevoie de șansa de a învăța o meserie solicitată de mediul de afaceri. Cei care doresc trebuie să aibă acces și la ruta profesională, iar județul Giurgiu, la rândul său, are nevoie de investiții pentru a se dezvolta. Mai mult, investitorii solicită existența unor oameni care să fie calificați.

Echipa liberală din județul Giurgiu a pregătit un proiect solid, în parteneriat cu specialiștii de la Universitatea Politehnică.

În ciuda acestor realități, Marian Mina și PSD Giurgiu s-au opus sistematic acestui proiect, invocând diferite pretexte ridicole de genul “este un proiect prea mare pentru un oraş atât de mic”. Suntem singurul județ unde au avut loc astfel de conflicte, în restul țării toate partidele colaborând pentru atragerea fondurilor europene.

Echipa liberală din județul Giurgiu, condusă de Dan Motreanu, are o altă viziune și își canalizează eforturile către creșterea nivelului de educație din județ, mai preciza deputatul PNL Giurgiu, Gabriela Horga.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole