12.6 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

Fake news grosolan ce îl viza pe președintele CJ Giurgiu, Dumitru BEIANU

Încă de la primele ore ale dimineții de miercuri, 2 martie, zvonacii de serviciu au răspândit în oraș o „știre” conform căreia la sediul Consiliului Județean și al două direcții subordonate ar fi descins, „în forță”, cei de la DNA, cu scop concret de a verifica și, mai apoi, de a audia persoane din cele trei instituții. Printre cei ale căror nume se vehiculau a fi incluse în lista audierilor era și numele președintelui Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu.

Mai mult, „știrea” a ajuns chiar și la posturi naționale de televiziune care, în goana după rating și luând de bune cele spuse de „răspândaci”, au ajuns chiar să susțină că Dumitru Beianu ar fi fost „săltat”.

Referitor la cele petrecute, la scurt timp după apariția acestor informații, conducerea CJ Giurgiu a transmis o informare de presă:

„Reprezentanţi Direcţiei Naţionale Anticorupţie s-au prezentat la sediul Consiliului Judeţean Giurgiu în această dimineaţa, pentru a depune o solicitare prin care să le fie puse la dispoziţie o serie de documente emise de către Consiliul Judeţean Giurgiu şi de instituţii subordonate ale Consiliului Judeţean Giurgiu.

Prin urmare, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu nu este vizat.

Contrar informaţiilor apărute în spaţiul public, din sediul Consiliului Judeţean Giurgiu nicio persoană nu a fost interogată, reţinută sau ridicată pentru a fi condusă la audieri.

Totodată, surse din cadrul uneia dintre direcții ne precizau faptul că la baza acestor controale ar sta nemulțumirile unor firme participante la diverse licitații, pe care le-au pierdut.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole