16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Pesediștii o „comit” din nou: de această dată, cultura este pusă la zid de ei!

După ce, din ambiție politică, au pus piedică înființării unui centru de hipoterapie pentru copiii cu dizabilități, proiect ce urma a fi derulat împreună cu CJ Ilfov, iată că aleșii județeni social-democrați o dau din nou în bară: blochează – fără explicații concrete și fără argumente plauzibile – un alt proiect inițiat de conducerea CJ Giurgiu.

Mai exact, pe Ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliul Județean Giurgiu de marți, 1 martie, a fost propus spre aprobarea consilierilor județeni proiectul privind exercitarea dreptului de preempțiune de către Județul Giurgiu pentru cumpărarea imobilului situat în municipiul Giurgiu, strada Ștefan cel Mare, nr. 14. Imobilul ar fi urmat să devină hub cultural de actualitate care ar fi urmat să fie dotat cu sisteme digitale moderne ce urmau să fie achiziționate cu fonduri nerambursabile provenite în principal din PNRR.

Din păcate inițiativa rămâne momentan doar la stadiul de proiect iar asta din cauza consilierilor județeni PSD care, fără nicio justificare, au blocat proiectul.

Se arată încă o dată faptul că pentru jocuri politice fără miză reprezentanții PSD Giurgiu în Consiliul Județean sunt dispuși să sacrifice proiecte importante pentru Giurgiu ceea ce este departe de a fi o abordare corectă față de giurgiuveni, au scris liberalii giurgiuveni pe pagina lor de socializare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole