19.1 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Deputatul liberal giurgiuvean Gabriela HORGA salută inaugurarea noii săli de operație a secției de oftalmologie din Spitalul Județean

Așa cum menționam anterior, marți, 1 martie, la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu a fost inaugurată sala de operație a secției Oftalmologie, una dintre cele mai moderne din sudul țării. Acest eveniment a fost salutat inclusiv de către deputatul liberal giurgiuvean Gabriela Horga, care scria, a doua zi, pe contul său de socializare:

„Sala de operație a secției de Oftalmologie a Spitalul Judetean Giurgiu a fost inagurată ieri, 1 martie.
În acest fel, locuitorii județului Giurgiu care au nevoie de operații oftalmologice, de exemplu operații de cataractă, nu mai sunt nevoiți să se ducă până la București. Pe lângă sala de operații, secția dispune de un cabinet pentru explorări medicale, dotat cu ecograf ocular, tomograf și aparatură laser. Internarea se poate face în baza unui bilet de trimitere emis de doctorul de familie către Ambulatoriul de Specialitate a Spitalului Județean Giurgiu”,
scria deputatul giurgiuvean.

Un rol important în acest proiect l-a avut Consiliul Județean Giurgiu, instituție care are, în continuare, proiecte de importanță majoră pentru sănătatea giurgiuvenilor.

„Sunt proiecte pentru reabilitarea și extinderea pavilionului principal al Spitalului Județean Giurgiu, modernizarea și extinderea Secției de Boli Infecțioase, a Ambulatoriului Spitalului Județean Giurgiu, a extinderii Spitalului din zona Vămii Giurgiu. Prin PNRR exista proiectul de realizare a unei noi secții oncologice pe noul amplasament al Spitalului Județean”, mai declara, pe contul său de socializare, Gabriela Horga.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole