26 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Exemplu de civism al tinerilor liberali giurgiuveni, susținuți de Dan Motreanu, Gabriela Horga și Dumitru Beianu (GALERIE FOTO)

Duminică, 5 iunie, se sărbătorește, an de an, Ziua Internațională a Mediului. Pentru anul acesta, ONU a ales drept temă „Avem un singur Pământ”. Anul acesta se împlinesc 50 de ani de când în anul 1972 Adunarea Generală ONU a instituit această zi, pentru a face oamenii din întreaga lume mai atenți la și mai responsabili față de mediul înconjurător și (bună)starea acestuia.

La nivelul municipiului Giurgiu, tinerii liberali, coordonați de președintele filialei județene PNL, europarlamentarul Dan Motreanu, de președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu și însoțiți de deputatul liberal Gabriela Horga au derulat, în pădurea Bălănoaia din apropierea municipiului, o acțiune de ecologizare a zonei. Și, conform spuselor celor prezenți, chiar au avut de muncă! Zeci de saci de deșeuri au fost strânse din aria pe care au „periat-o” tinerii liberali, în final aceștia trăgând un semnal de alarmă asupra faptului că nu este nimeni obligat să strângă gunoaiele altora, iar pentru un Giurgiu curat – așa cum ne dorim – ar trebui să ne implicăm cu toții.

La finalul acțiunii, deputatul liberal Gabriela Horga a precizat, pentru publicația noastră:

„Este clar, implicarea trebuie să vină din toate părțile, pentru a putea vorbi despre un Giurgiu curat. Trebuie să facem curățenie, s-o menținem, iar autoritățile să-i sancționeze mereu pe cei care murdăresc orașele și comunele. Felicitări TNLGiurgiu pentru acțiunea de astăzi din pădurea Bălănoaia, iar acțivitățile desfășurate primăvara aceasta de Primăria Giurgiu și Consiliul Județean Giurgiu pentru un oraș și un județ curat continuă!”, a încheiat deputatul liberal giurgiuvean.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole