23.9 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Cine se scuză…fix SE ACUZĂ!!

Au absentat, nemotivat, la trei întâlniri – fie ele și extraordinare sau de îndată – ale consiliului local. Au motivat absențele prin vacanțe achiziționate anterior datei derulării ședinței amintite. Numai că, să dea naiba, cum ar spune un om de rând, fix toți aleșii locali PSD își programaseră vacanța în aceeași dată…!!

După ce prefectura a intenționat să blocheze bugetul de investiții al CJG, Măroiu anunța cu nonșalanță că este posibil ca Prefectura să lase giurgiuvenii din municipiu fără transport în comun, asta după ce, după trei tentative, primarul Anghelescu a reușit prelungirea contractului de furnizare al serviciului de transport în municipiu pentru trei luni. Bătrâni și așa cu probleme, perioada de examene pentru elevii VIII-a si a XII-a, vreme la expretreme, ba caniculara, ba coduri de vânt, ploi și grindină, toate puneau cumva în alertă posibilitatea de transport în municipiu pentru o bună parte a locuitorilor, în condițiile în care PSD, fie prin consilieri, fie, conform unor declarații recente, prin intermediul prefecturii (CONDUSE TOT DE PSD!!!) ar urma să „mătrășească” transportul public în comun din municipiu.

Ei, dar ce să vezi!! Consilierii locali PSD, după ce au absentat NEMOTIVAT de la cele trei ședințe (una extraordinară și două de îndată) ale consiliului local municipal Giurgiu, își explică lipsa prin vocea unui veritabil „plimbăreț” prin politica giurgiuveană, Marian Măroiu. Iată declarația acestuia, în facsimil, conform unui oficios PSD:

Cine l-a ținut, domnule purtător de cuvânt al consilierilor PSD Giurgiu, pe fostul dvs primar, să dea drumul în circulație celor 13 autobuze? Ca să nu mai vorbim despre ținutul „în brațe”, luni și ani de zile, a unor persoane care nu își aveau rostul în transportul local? Îl acuzați pe Adrian Anghelescu de faptul că „aruncă bani pe apa Sâmbetei”, continuând un contract care ar fi colac de salvare pentru transportul local în comun, cel puțin pentru moment? Cine v-a împiedicat, în materie de partid aflat la conducerea municipiului ca, până la finele lui 2020, să nu puneți în funcțiune TRACUM? Suntem siguri că nu cel pe care azi îl acuzați!

Cât despre „ilegalitățile” pe care le tot „propovăduiți”, ne întrebăm cum veți mai avea tupeul de a-i privi în ochi pe giurgiuveni, pensionari, elevi sau fie ei și angajați, care plătesc taxe și impozite din care vă luați, cu toții, consilieri locali, angajați ai statului, indemnizații și salarii, atunci când va trebui să explicați de ce microbuzele – fie ele și neîncăpătoare, aglomerate, dar care asigură transportul în municipiu!!! – ar fi fost trase pe dreapta, iar cei care nu au mașina „la scară” ar fi fost nevoiți să plătească sume destul de piperate către serviciile de taximetrie, pentru a ajunge acolo unde au nevoie! Ați mai avea același tupeu!???

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole