11.7 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

Europarlamentarul giurgiuvean Dan MOTREANU: „Am promis, am făcut! Școala Specială din Giurgiu are, de astăzi, aparatură nouă!”

Așa cum preciza la finele anului trecut, europarlamentarul liberal giurgiuvean, Dan Motreanu, Școala Specială nr. 1 din municipiu beneficiază, încă din primele zile ale lunii ianuarie a lui 2022, de dotări noi.

„Am promis, am făcut! La Școala Specială din Giurgiu au ajuns astăzi, 5 ianuarie, mai multe dotări în aparatură, grație celor care au răspuns imediat apelului meu. Este vorba despre cei de la EMAG, care au donat o bicicletă medicinală, o bandă de alergare, un stepper, mai multe gantere de diverse dimensiuni, săculeți-greutate, ce se atașează la membrele superioare și inferioare, mingi medicinale pentru exerciții. Pe lângă acestea, la Școala Specială au ajuns și cantități importante de produse de igienă, de la dezinfectanți până la hârtie igienică”, declara europarlamentarul Dan Motreanu.

Și această sponsorizare adusă pentru Școala unde învață copii cu nevoi speciale, aflată în „jurisdicția” Consiliului Județean Giurgiu, de ea răspunzând direct vicepreședintele Elisabeta Mihalcea, este un pariu al europarlamentarului cu el însuși, făcut din dorința de a ajuta categoriile de copii care nu au avut șansa unei sănătăți perfecte.

Lucrurile nu se vor opri aici, în perioada următoare europarlamentarul giurgiuvean promițând că va încerca să ajute, pe cât posibil, acolo unde este nevoie.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole