19.1 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Bolnavii din Spitalul Județean Giurgiu nu vor tremura de frig. SUNT bani pentru plata în avans a căldurii

Consiliul Județean a achitat astăzi, 5 ianuarie, suma de 459.945,95 lei, reprezentând contravaloarea parțială a facturii de energie termică aferentă lunii decembrie, SCADENTĂ la 20 ianuarie, se arată într-un document transmis presei giurgiuvene de către conducerea Consiliului Județean.

Totodată, Spitalul Județean are pregătită suma necesară plății în avans pentru luna ianuarie, fiind așteptată factura proformă necesară efectuării plății.

„Consiliul Județean Giurgiu înțelege dificultățile generate de criza gazelor naturale, criză manifestată la nivel european.

Vom face și în continuare tot ce depinde de noi pentru ca niciun locuitor al municipiului să nu sufere de frig. Aceste eforturi, îngreunate de cheltuielile de funcționare foarte mari la nivelul DGASPC și Spitalului Județean de Urgență, vor reprezenta priorități pentru actuala conducere, nefiind afectate în niciun fel de declarații inconștiente apărute în spațiul public.

Dincolo de retorica gratuită inventariată pe acest subiect, putem anunța că studiem câteva variante de lucru ale unui program social destinat familiilor cu venituri mici și cărora plata facturilor de energie termică le crează probleme imposibil de rezolvat”, afirma președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole