22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Un frigider a făcut ravagii pe Șoseaua Sloboziei! (FOTO)

UPDATE: Un bărbat, în vârstă de 53 ani, a fost salvat de pompieri cu ajutorul autospecialei pentru intervenție la înălțime. Acesta a urcat pe bloc încercând să deschidă trapa de acces către acoperiș și nu a mai putut coborî din cauza fumului dens.
O femeie, în vârstă de 55 de ani, care locuia tot la etajul al patrulea, a reușit să coboare, însă a fost intoxicată cu fum. Aceasta a primit îngrijiri medicale, la fața locului, din partea echipajului SAJ.
Alte 9 persoane s-au autoevacuat.

Proprietarii garsonierei nu se aflau la domiciliu în momentul în care a izbucnit incendiul. Din nefericire, cele două pisici pe care aceștia le aveau au fost surprinse de flăcări și nu au mai putut fi salvate.
Garsoniera a fost afectată în proporție de aproximativ 80%. Au ars mobilier, materiale textile, documente de identitate și electrocasnice. De asemenea, s-au deteriorat tavanele de la locuința vecinilor de la etajul al treilea.

Cu puțin timp în urmă, pompierii giurgiuveni erau anunțați de producerea unui incendiu într-un bloc de garsoniere, pe șoseaua Sloboziei. Mai exact, era vorba despre blocul G3, iar locația era destul de greu accesibilă: etajul patru!

Din informațiile primite de la vecini, se pare că la baza incendiului ar fi stat un scurtcircuit electric, afectate de vâlvătaie fiind un frigider, o canapea, un șifonier și…mai multe haine!


De asemenea, trei persoane intoxicate cu fum au avut nevoie de sprijinul ambulanțelor SMURD și SAJ prezente la fața locului.

„Incendiu garsonieră, într-un bloc situat pe șoseaua Sloboziei din municipiul Giurgiu.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SAJ” suna anunțul-comunicat al ISU Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole