22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Educația și sănătatea, principalele obiective ale primarului comunei Adunații Copăceni, Dan RUSU (GALERIE FOTO)

Una dintre cele mai noi realizări ale primarului comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu, este modernizarea grădiniței din satul ce poartă același nume cu al comunei. În aceste condiții, conform spuselor sale, miercuri, 30 martie, acesta a fost în vizită la Grădiniță, asigurându-se, conform spuselor sale, de faptul că cei mici beneficiază de cele mai bune condiții, comparabile chiar cu cele de la o grădiniță din oraș. =

Încă de la începutul primului mandat m-a preocupat grija pentru învățământ și sănătate, lucruri esențiale într-o societate ca a noastră. Consider că doar investind în cele două domenii putem crea un viitor sănătos acestei țări care se confruntă cu serioase probleme în ce privește predictibilitatea și eficiența.

De asemenea, mă gândesc cu bucurie la faptul că acești copii se vor putea pregăti așa cum trebuie astfel încât, fiecare în parte să-și aducă un aport dezvoltării acestei țări. Măcar ei nu vor putea trăi rușinea unui fost candidat la funcția de primar, Marin Târnăcop de la USR, care venind la mine în birou să-i semnez carnetul de producător, s-a uitat la tabloul cu Ștefan cel Mare și m-a întrebat „Cine e ăsta?”. Deși i-am răspuns în glumă că este Napoleon, nu mi-am imaginat niciodată că o să ia de bună acest lucru și nici măcar în ziua de azi să nu aibă minima decență și curiozitate să se informeze despre acest domnitor care este și sfânt în calendarul nostru ortodox! a declarat, la scurt timp după încheirea vizitei, primarul Dan Rusu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole