22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

BLITZ-INTERVIU cu un multiplu CAMPION. Valentin GHEORGHE s-ar apuca, oricând, din nou, tot de…lupte! Și tot cu Florin Antonescu!

Sala de sport a stadionului „Marin Anastasovici”; ziua: marți, ora21.15, oră la care 5 sportivi de la secția de lupte a S.C.M.- DUNAREA GIURGIU nici nu dau semne ca vor sa părăsească sau sa întrerupă „alergatul” în sală. Într-un colț, cu fluierul în mâna dreaptă și cronometrul la gât, așa cum ne-a obișnuit, ne salută cu privirea îndreptată către sportivii giurgiuveni prof. Florin Antonescu.

Cu toții sunt angrenați, în aceste zile, în pregătirea centralizată pentru finala de CUPA ROMÂNIEI, competiție ce se va desfășura la Târgu Mureș, începând cu prima zi a lunii aprilie.  

În grupul sportivilor l-am recunoscut pe Valentin Gheorghe care, primind o „învoire” de la antrenorul său pentru câteva zeci de secunde, a reușit să facă o scurtă declarație pentru cititorii publicației noastre:

„Noi toți plecăm la finala de CUPĂ cu gândul la o medalie, dar știm că la nivelul la care luptăm noi, cei din categoria CADEȚI, este greu să intri în optimi dar și mai greu să iei o medalie”. Numai că, după tonul serios, a urmat o scurtă relaxare în care, cu zâmbetul buze, ne-a precizat că pregătirea făcută, cantonamentul organizat „la milimetru” de maestrul Antonescu, precum și dorința și setea de victorie, sunt ingredintele princiaple ale motivației pentru luptă.  

„Toate cele spuse mă fac să cred că vom reuși să ne întoarcem cu o medalie cât mai strălucitoare”, a mai spus Vali, după care a fugit, înapoi, pe salteaua de lupte, unde a continuat să „trântească” și să se lupte cu manechinul cu un cap mai mare decât el.

Valentin Gheorghe este, poate, cel mai titrat sportiv al secției de lupte a SCM DUNĂREA GIURGIU. Mai mult, este printre puținii copii cooptați de antrenorii lotului național de lupte, pentru antrenamente la nivel înalt, și, eventual, pentru o selecție în lotul național al luptătorilor care, cel mai probabil peste patru ani, vor aduce medalii la Jocurile Olimpice de vară, la acest sport, pentru România.

Așa cum am făcut de fiecare dată când am poposit la câte un antrenament al celor de la SCM DUNĂREA GIURGIU, secția de lupte, am urat BAFTĂ sportivilor și l-am asigurat de antrenorul lor de bucuria pe care o simțim noi și iubitorii sportului din Giurgiu de fiecare dată când promovăm rezultatele bune obținute de sportivii secției de lupte.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole