18.1 C
Giurgiu
sâmbătă,13 aprilie 2024
spot_img

Dragoste „cu năbădăi” în PSD Giurgiu

După ani de zile, în care se spurcau pe mai toate zonele (în special on-line), iată că dragostea dintre Marian Mina și Nicolae Barbu, impusă, zice-se, de Mihai Tudose prin intermediul lui Robert Cazanciuc (mâna sa dreaptă, după unele zvonuri, pentru județul Giurgiu), pare să renască. După ce, în octombrie 2022, Nicolae Barbu își anunța retragerea din viața politică, în cadrul unei conferințe de presă, toată lumea credea că acesta își va vedea de viața economică. Adică, de firmă, de hotel și de cimitir!

Numai că asta nu s-a întâmplat! Desi Marian Măroiu, veșnicul candidat la Primăria Municipiului Giurgiu, a făcut „pe dracu-n patru” să revină în cărți pentru scaunul de edil al municipiului, PSD Giurgiu, la îndemnul unor mai-mari de la București (sau, în fine, de la Brăila), s-a văzut, din nou, aruncat pe margine! Sau, din nou, la gunoi! Pe lista extrem de scurtă (de un singur nume) apare DOAR fostul PSD-ist, ProRomanist, fost independent…NICOLAE BARBU!

Acesta se și afișează pe mai multe bannere din oraș, alături de Marian Mina, președinte PSD, ca fiind „echipa pentru Giurgiu”.

Dar, să ne amintim ce spunea Mina cu ceva timp în urmă…legat de Nicolae Barbu, pe care acum îl scoate ca pe o fată mare la candidatura pentru Primăria Giurgiu…

M-am săturat să tot dau răspunsuri la aberațiile domnului Barbu care încearcă acum să scoată castanele din foc cu mâna altora.

Se apropie scadența, NU MAI ARE CU CE PĂCĂLI GIURGIUCENII și atunci caută să-și găsească scuze pentru EȘECUL LUI LA PRIMĂRIE. Uitați-vă în jur și vedeți dacă orașul acesta s-a schimbat cu ceva de șapte ani de când DOMNUL PRIMAR NE ABUREȘTE CU REALIZARILE LUI.

Avem comune în județ care arată ca adevărate orășele ÎN TIMP CE MUNICIPIUL A AJUNS O BIATĂ COMUNĂ care arată la fel de pe vremea fostului primar. Unde sunt mărețele lui realizări din cei șapte ani de mandat? Sunt primari în județ care pot să-i dea lecții de administrație domnului Barbu.

Domnului primar îi spun așa: SĂ NU MAI MINTĂ, în primul rând, să mai lase concediile în locuri exotice și toate simpozioanele europene care îi gâdilă orgoliul și atât, și să aibă în vedere că giurgiuvenii au alte așteptări de la el decât să-i asculte impresiile din călătorii. Hai să numărăm zilele de concediu pe care le-a avut domnul Barbu în cei șapte ani de mandat și o să vedem cam cât s-a preocupat el de problemele orașului și cât de confortul lui personal”.

Asta declara, în anul 2019, Marian Mina, legat de Nicolae Barbu, cel alături de care apare astăzi, în mai toate intersecțiile importante, în afișe mai mult sau mai puțin electorale…

Numai că, ce să vezi, după vreo cinci ani în care a meditat, profund, la binele giurgiuvenilor (că doar nu l-am prea văzut implicându-se în rezolvarea unor grave probleme, ba, mai mult, miniștii social-democrați din guvernul de coaliție găseau tot felul de „soluții” să pună piedici municipiului și județului Giurgiu), Marian Mina se răzgândește, instantaneu! La fel cum și ex-primarul cu dorințe de revenire o face! Apar prin afișe pe la mai toate colțurile din oraș…pe bune, vă amintiți cine stă la colțuri de stradă??? Nu o spunem noi, ci giurgiuvenii care trec pe lângă aceste imense bannere, își fac cruci mai ceva ca în fața unor sfinte moaște (ptiu, Doamne iartă-ne, pentru blasfemia de a-I compara pe cei doi din poză cu moaștele!!), Și uite cum, peste noapte, ni se oferă o „echipă” ce până mai ieri se înjura, și o „soluție” care, acum vreo patru ani aproape, ne-a lăsat în dosul gol, cu datorii și cu conturi blocate, la un pas de faliment!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole