18.1 C
Giurgiu
vineri,12 aprilie 2024
spot_img

Comprimate și fiole dopante cu grad mare de risc, descoperite într-un autoturism în PTF Giurgiu

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Giurgiu au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui autoturism, mai multe cutii ce conțineau 1.560 comprimate și fiole dopante cu grad mare de risc.

În data de 15.02.2024, în jurul orei 11.30, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat la controlul de frontieră un autoturism, condus de un cetățean turc, în vârstă de 36 de ani.

Cu această ocazie, în urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport au fost descoperite, printre bagaje, mai multe cutii ce conțineau 1.560 fiole și comprimate dopante cu grad mare de risc.

Bunurile aflate pe lista de anabolizante cu grad mare de risc conform Legii 104/2008, estimate la o valoare de aproximativ 190.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar șoferului i s-a întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de introducerea sau scoaterea din țară, precum și importul sau exportul de substanțe dopante de risc sau cu grad mare de risc sau produse ce conțin substanțe dopante de risc sau cu grad mare de risc, fără autorizație emisă de autoritățile competente, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole