18.1 C
Giurgiu
vineri,12 aprilie 2024
spot_img

Cum vede primarul Adrian Anghelescu soluționarea crizei creșterii prețului la apă

Primăria municipiului Giurgiu a luat act de sesizările primite în ceea ce privește prețul metrului cub la apă, se arată într-un comunicat recent publicat de instituția locală.

Primăria municipiului Giurgiu, prin primar  Adrian Anghelescu și direcția de specialitate, a luat act și face demersuri susținute în ceea ce privește prețul metrului cub la apă.

„Municipiul Giurgiu, în calitate de membru în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Sănătate Asigurată prin Apă Curată” solicită societății prezentarea unui Memoriu Tehnico-Economic, temeinic justificat, pentru fundamentarea elementelor de cheltuieli pentru prețul apei și a tarifului pentru canalizare, document ce trebuie însoțit de documentația care atestă datele înscrise în fisele de fundamentare. ” se arată în adresa transmisă societății APA Service S. A.

De asemenea, a fost transmisă o adresă și către ADI ” Sănătate Asigurată prin Apă Curată, în vederea analizării situației existente, astfel încât toți cetățenii să poată suporta costurile serviciilor oferite de către societatea APA SERVICE.

Mai mult, primarul Adrian Anghelescu preciza, pentru evenimentgr.ro, că va încerca să propună o soluție de facturare, după cum urmează: prețul Per locuitor (rezident, habitant ) până la 6 m cubi apă și canal și 1 mcub animale de companie să fie minim, iar ce depășește acest minim să fie taxat cu un preț majorat!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole