23.9 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

AUR Giurgiu: „După mai bine de 30 de ani, a început din nou veșnica coaliție și vechiul FSN îmbrăcat în straie noi!”

„Coaliția fricii”, așa a denumit, în cadrul celei mai recente conferințe de presă a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, președintele filialei Giurgiu, Iulian Naipeanu, proaspăta înțelegere electorală dintre PNL și PSD.

„Au reușit stânga și dreapta să își dea mâna, împotriva firii naturale a politicii din România, de frica membrilor lor. Cei doi președinți au crezut că, mergând alături, vor mulțumi baronii locali și vor fraieri oamenii de rând, Ceea ce nu își dau seama cei doi este că, prin această alianță, ne-au validat pe noi, cei de la AUR, ca fiind adevărata opoziție politică din România”, spunea Iulian Naipeanu.

Alături de Iulian Naipeanu s-a aflat candidatul AUR pentru Primăria Prundu, Sorin Popescu, cel care și-a expus, pe scurt, o serie de soluții pe care le are pentru comuna care a cunoscut cea mai amplă dezvoltare la nivelul județului nostru.

„Voi încerca să îndrept problemele din comună, oamenii sunt în continuare săraci, dar va trebui să găsim soluții să revigorăm agricultura din comună, care, de ce să nu recunoaștem, acum este în mâna unui singur om, și a familiei sale”, spunea Sorin Popescu.

Cât va reuși să îi convingă pe cetățenii comunei Prundu, „patronată” de patru mandate de primarul Cătălin Corbea, rămâne de văzut în cadrul alegerilor din 9 iunie.

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. Care agricultura tu nu ai pregatirea necesara pt nimic .. ce vorbesti acolo esti doar un pion pe tabla de sah esti doar un ascultator care va integistra tot .. Spune de cine esti trimis .. ce jocuri politice faci cu violatori, pariori , judecatori si grefieri cu care dormi ..
    Tu stabileste ti viata ta de familie si pe urma incearca sa dezvolti ceva .. pe tine nu te voteaza nici nevasta🏳 .. de naipeanu ma doare capul ca asta macar are ceva vaci .. dar tu ..nimic.. esti vedeta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole