3.9 C
Giurgiu
miercuri,29 noiembrie 2023
spot_img

Dezinformarea, la rang de mare artă în rândul p(r)ostacilor!

De curând, un anume domn care cică ar lucra pe la ADRP București (de fapt, este vorba, conform unei căutări pe Google – trăiască Google-ul!! – despre AGENTIA DE PLATI PENTRU DEZVOLTARE RURALA SI PESCUIT – GREU DE CREZUT ACEST LUCRU!!!) atrăgea atenția asupra aspectului că la Giurgiu…chiar sunt câini. Și nu orice rasă, ci maidanezi! Sau fără stăpân! Sau lăsați de izbeliște pe străzi! Cine era vinovat în opinia domnului respectiv???Nimeni altul decât primarul municipiului, Adrian Anghelescu!

Doar că fotografiile postate de individul cu pricina pe grupul „Giurgiu – Adrian Anghelescu”, aparțin unei alte postări…aflate la circa 300 de kilometri distanță! Adică…în Constanța!!

Doar că, din disperarea de a arunca, absolut oricum, cu noroi în primarul municipiului, Adrian Anghelescu, domnul amintit (fiind postare publică, ne „permitem” să îi publicăm și noi numele) Alexandru Neacșu (un individ despre care Facebook nu oferă prea multe informații), postează imagini din…Constanța, atribuindu-i-le primarului din Giurgiu.

Ce poate nu știe „domnul” Neacșu, este faptul că la nivel de Consiliu Local (sau, dacă nu înțelege termenul, și încă mai confundă instituțiile), un domn consilier de la PSD a fost „desemnat” pentru a rezolva situația animalelor fără stăpân și abandonate din municipiu.

Cu alte cuvinte, în loc de concluzie, atunci când vrei să faci „rating”, când îți dorești cu orice chip să denigrezi sau să arunci cu noroi într-o persoană, găsești „soluții”. Din păcate, mulți sunt cei care, din neștiință, „pun botul” la asemenea afirmații, se aruncă în „like”-uri sau în comentarii…

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole