12.6 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Deputatul PNL Giurgiu, Gabriela HORGA: „Îi încurajez pe artizanii și micii producători din Giurgiu să participe la Târgul Național pentru Artizanat și Meșteșuguri – 2022”

Meșteșugarii și artizanii din întreaga țară, care reuşesc să transmită cultura și tradițiile noastre, se pot înscrie, începând de astăzi, 25 octombrie, la Târgul Național pentru Artizanat și Meșteșuguri, ediția 2022, care va avea loc, anul acesta, la Iași.

 Pe lângă promovarea tradiției, târgul are scopul de a crește afacerile micilor antreprenori prin asigurarea unui grant pentru participare.

 „Încurajez pe aceasta cale artizanii și micii producători din Giurgiu pe care i-am văzut la multe târguri să se înscrie de mâine (n.r. marți, 25 octombrie) la acest târg”, spunea deputatul PNL Giurgiu, Gabriela Horga, referindu-se la evenimentul organizat de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT).

Prin intermediul programului se asigură participarea gratuită la târg pentru beneficiarii selectaţi în urma înscrierii on-line în program. De asemenea, cheltuielile privind cazarea și transportul beneficiarilor și a produselor acestora la/de la eveniment în sumă forfetară de 2.500 lei/beneficiar vor fi decontate prin „Programul naţional pentru susţinerea meşteşugurilor şi artizanatului”. În cazul beneficiarilor reprezentați de societăţi cooperative, inclusiv societăţi cooperative meşteşugăreşti mixte, de asociaţii sau fundaţii, suma forfetară de 2.500 lei se acordă fiecărui expozant înscris distinct în aplicația electronică de către beneficiar, în limita a maximum 10 expozanți înscriși de aceeași organizație.

În cadrul „Programului național pentru susținerea meșteșugurilor și artizanatului” vor putea fi implementate următoarele tipuri de acţiuni: organizarea unui târg național al meșteșugarilor și artizanilor sub forma unei expoziţii cu vânzare, organizarea de ateliere de lucru şi prezentări în scopul promovării produselor şi serviciilor realizate de către artizani şi meşteşugari.

Doritorii se pot înscrie, în perioada 25 octombrie, ora 10.00 – 29 octombrie 2022, ora 20.00, AICI

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole