9 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Copacii din Putineiu, tratați așa cum se cuvine

După perioada în care s-a acționat, la nivelul solului, în vederea dezinsecției (s-au făcut stropiri împotriva țânțarilor și, separat, a căpușelor) la Putineiu a venit rândul copacilor ornamentali de pe marginea drumului să fie tratați.

La momentul documentării noastre (marți, 21 iunie), echipe ale Primăriei Putineiu acționau în satele Hodivoaia și Putineiu, pentru a stârpi dăunătorii ce ar fi putut ataca arborii.

„Este o activitate pe care o derulăm an de an, cu angajații primăriei, și cu soluții achiziționate din bugetul propriu. Așa cum avem grijă de copaci sau pomi în curțile personale, așa este bine să întreținem și arborii ornamentali de pe marginea drumului. Dacă la momentul plantării lor, unii priveau cu circumspecție această acțiune, astăzi, când copăceii au crescut și, odată cu umbra, dau și un aspect îngrijit, sentimentele s-au schimbat. Vom acționa în continuare, atunci când va fi nevoie, pentru întreținere (acolo unde este nevoie, poate chiar intervenim la toaletare), dar vom acționa și pentru combaterea dăunătorilor”, preciza primarul comunei, Gheorghe Breazu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole