17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Consultanță gratuită pentru accesarea de fonduri oferită de Consiliul Judetean Giurgiu

Ministerul Antreprenoriatului și Turisumului anunță deschiderea programului Start-Up Nation 2022. Un asemenea program a fost anunțat de către premierul liberal Nicolae Ciucă, încă de la preluarea mandatului, principalii beneficiari fiind în special românii stabiliți în Diaspora, proveniți din județele conduse de către președinți de CJ aparținând PNL.

O sumă totală de 20.031.000 lei va fi alocată Pilonului II al acestui program – Start-Up Nation Diaspora.

Pentru că ne dorim ca tinerii giurgiuvenii plecați din țară să se reîntoarcă acasă și înțelegând că anumite aspecte ale procesului sunt mai complicate, Consiliul Județean Giurgiu va pune la dispoziția tinerilor giurgiuveni toata expertiza de care beneficiază oferind consultanță gratuită pentru accesarea acestor fonduri celor care îndeplinesc următoarele condiții:

– Sunt giurgiuveni care doresc să se repatrieze.

– Societățile Comerciale sunt înregistrate la Oficiul Registrului Comerțului, au sediul social/punctul de lucru și își desfășoară activitatea pe raza județului Giurgiu.

Pentru detalii despre proiect va rugăm să accesați următorul link:https://www.startupcafe.ro/finantari/startup-nation-2022-data-lansare-program-anunt.htm?amp, precizează reprezentanții Consiliului Județean Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole