18.1 C
Giurgiu
sâmbătă,13 aprilie 2024
spot_img

Comuna Florești-Stoenești va avea o nouă linie de centură, finanțată prin Programul Național „Anghel Saligny”

Contractul pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere a comunei Florești-Stoenești, prin construirea liniei de centură, a fost semnat astăzi, 17 iulie, la sediul Ministerului Dezvoltării, de ministrul Adrian Ioan Veştea și primarul comunei, Constantin Dumitru. Contractul este în valoare de 15,7 milioane de lei, iar la semnarea documentului au fost prezenți și administratorul public Cătălin Matei și viceprimarul Costel Lazăr.

Am participat la semnarea contractului, alături de Dan Motreanu, președintele PNL Giurgiu. Șoseaua de centură este primul pas pentru atragerea mai multor investitori în comună și, mai ales, pentru construirea unui parc logistic și industrial, spunea deputatul PNL Giurgiu, Gabriela Horga.

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, a semnat astăzi 42 de noi contracte de investiții în 27 de județe, finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, inițiat și susținut de Partidul Național Liberal, județului Giurgiu i-a fost alocată suma de 1.178.814.542 de lei, sumă prin care se asigură finanțarea pentru servicii esențiale pentru cetățenii județului Giurgiu – apă, drumuri, gaze.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole