18.1 C
Giurgiu
vineri,12 aprilie 2024
spot_img

Dan MOTREANU, președintele PNL Giurgiu, a avut cea mai importantă contribuție pentru ajutorarea Centrelor de Bătrâni din județul Giurgiu!

Acuzațiile lansate în spațiul public, în special la adresa Conducerii CJ, de către reprezentanții social-democraților privind faptul că serviciile sociale oferite beneficiarilor aflați în grija Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului (DGASPC) Giurgiu sunt precare, nu au niciun fel de temei în realitate. Pentru a-și susține „acuzațiile”, pesediștii postează, ori de câte ori au ocazia, imagini greu de localizat și identificat, atribuindu-le centrelor din Giurgiu, transformate, în ochii lor, în „centre de exterminare”. Ceea ce însă uita să spună și să arate este cât de proaste erau condițiile și serviciile oferite  de ei pe timpul cât au condus CJ Giurgiu și au avut această responsabilitate (dar despre toate acestea într-un alt  material mai amplu). Adevărul este că lucrurile stau exact invers!

Mai exact, numai anul acesta, europarlamentarul Dan Motreanu, liderul liberalilor giurgiuveni, a făcut două importante donații către DGASPC Giurgiu (despre care a preferat, până în acest moment, să păstreze tăcerea), donații care au însumat 85.000 de lei! Adică, domnilor psdisti, 850.000.000 lei vechi, ca să înțelegeți mai bine valoarea!

Din acești bani (și există facturi și martori ai lucrărilor) au fost cumpărate pături, lenjerii, saltele, dar  și obiecte electrocasnice (frigidere, aragaze) mobilier (paturi, dulapuri, mese, scaune), dar mai ales materiale de construcții (tablă, gresie, faianță, parchet), care se regăsesc acum în centrele de asistență aflate în subordinea DGASPC Giurgiu.

Pe lângă aceste donații, și parlamentarii giurgiuveni Gabriela Horga, Toma Petcu și Alexandru Andrei, au acordat sprijin financiar pentru susținerea financiară a nevoilor centrelor DGASPC Giurgiu.

Poate că și din acest motiv, organele de control nu au avut motive concrete de amendare, în afara unor mopuri de fibră (în loc de mopuri plate, deși nicăieri, în legislația în vigoare, nu se prevede acest lucru), sau a unor mici defecte (urme de mucegai, apărut ca urmare a deselor spălări ale podelelor sau mici pete de rugină). PSD trebuie să recunoască, deși nu au această decență, că astăzi, prin implicarea CJ Giurgiu și cu sprijinul parlamentarilor PNL de Giurgiu,  condițiile și servicile sociale oferite benefeciarilor din DGASPC sunt mult îmbunătățite față de perioada cand acestea erau în responsabilitatea PSD .

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole