16 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Colindători la Primăria comunei Stănești (GALERIE FOTO)

Colindele au răsunat în sediul Primăriei Comunei Stănești astăzi, 21 decembrie. Elevii și cadrele didactice din Școala Gimnazială nr.1 Stănești au fost găzduiți, preț de câteva minute, de Primarul comunei, Dănut Mitrea, alături de acesta fiind consilierii locali și angajații primăriei.

Colindătorii au oferit gazdelor lor un program de colinde și scenete, în dar fiindu-le oferite pungi cu dulciuri și cadouri.

Nu au fost uitați nici elevii care, în anul școlar trecut (2021 – 2022) au obținut medii peste 9, aceștia fiind recompensați cu premii în bani din bugetul local al comunei Stanesti. Numărul premianților, care au primit sume între 500 și 2000 de lei, în funcție de medii, a fost de 21, premiilor în bani adăugându-li-se diplome de merit.

„Am luat această decizie, de a recompensa excelența la învățătură, pentru a stimula și ambiționa și alți elevi să obțină rezultate cel puțin la fel de bune, pe parcursul acestui an școlar”, ne spunea primarul Dănuț Mitrea, după ce colindătorii și premianții au plecat din sediul primăriei.

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua ! Poate continuati asfaltarea si an Oncesti din str Biserici ! Si va ganditi sa bagati si gaze domnul primar ! Multumim doamne ajută

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole