12.6 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Centrul de vaccinare de la Spital deschis oficial de marți, 9 noiembrie

Așa cum preciza și prefectul județului, Aneta Matei, zilele trecute, centrul de vaccinare din incinta Spitalului Județean de Urgență Giurgiu a fost deschis începând de marți, 9 noiembrie. Pregătirile au durat ceva mai mult pentru că au fost necesare o serie de pregătiri, inclusiv de alocare a dozelor de vaccin necesare imunizării giurgiuvenilor împotriva SarsCov2.

„Începând de astăzi (n.r. marți, 9 noiembrie), Primăria municipiului Giurgiu a deschis cel de-al treilea punct de vaccinare Covid-19, în incinta Spitalului Județean Giurgiu. Acest centru de vaccinare a mai fost deschis și a funcționat până în luna iulie 2021, când a fost închis din cauza numărului redus de vaccinări zilnice. Centrul a fost organizat și utilat de admnistrația locală din Giurgiu, iar vaccinurile disponibile sunt Pfizer și Johnson&Johnson.

Primarul Adrian Anghelescu și viceprimarul Marian Damian au mers în această dimineață la noul Centru de vaccinare pentru a se asigura că totul funcționează conform planificărilor. Persoanele care doresc să se vaccineze în centrul de la Spitalul Județean Giurgiu sunt așteptate zilnic, în intervalul orar 08:00-20:00, fără programare”, se arată într-o postare a instituției pe pagina de socializare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole