16 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Cătălin LUPU A DEMISIONAT din funcția de consilier al prefectului

Implicat, în ultima perioadă, în mai multe scandaluri mediatice, unele dintre ele la nivel național, deținător al unei condamnări penale de trei ani de închisoare cu suspendare (sentință rămasă definitivă în anul 2020),ondiţionată cu un termen de încercare şi interzicerea anumitor drepturi pe 5 ani pentru ÎNȘELĂCIUNE, FALS și UZ DE FALS, ocupant al funcției de consilier al Prefectului Județului Giurgiu, Cătălin Lupu, amenințat cu un protest la finele acestei săptămâni a ales să facă un lucru pe care trebuia să îl facă demult: a demisionat din funcția deținută în cadrul Cancelariei Prefectului.

Bineînțeles, în comunicatul distribuit de acesta, Lupu a găsit orice alt vinovat, nu el! Mai mult, același Cătălin Lupu amenință cu acțiuni în instanță pentru dezvăluirile făcute de presă, susținând chiar și acum că, de fapt, realitatea ar fi alta decât cea prezentată.

”Am decis în această dimineață, să mă retrag din funcția de consilier din cadrul Cancelariei Prefectului Județului Giurgiu, întrucât nu am dorit ca această instituție sa fie implicată in scandalul mediatic pornit de anumite persoane din PNL Giurgiu la adresa mea și a familiei mele!

De asemenea vreau să meționez că față de postul ”Realitatea Tv” și de persoanele care m-au denigrat în această perioadă, am formulat ”acțiune în răspundere civilă delictuală”, pentru a demonstra în instanță care este adevărul!

Multumesc pe această cale doamnei Prefect Florentina Stănculescu și echipei de consilieri cu care am avut o colaborare foarte bună!

Subliniez faptul că decizia mea nu a fost determinată de teama celor ce fac presiuni mediatice tot mai mari asupra mea, ci din dorința de a nu pune într-o lumină proastă instituția pe care am slujit-o și totodată pentru a mă putea apăra, dintr-un cu totul alt context împotriva celor ce continuă să îmi facă rău” –  a precizat Cătălin Lupu

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole