17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Situație UNICĂ în politica giurgiuveană! Infractor dovedit, Cătălin Lupu, consilier al Prefectului PSD Florentina Stănculescu, este contestat prin protest de un partid politic

Recent, pe contul său de socializare, liberalul Ciprian Danciu posta un document extrem de serios: o cerere a celor de la Partidul Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR) adresată Primăriei Giurgiu. Aceștia cer, nici mai mult, nici mai puțin, decât aprobarea, pentru două ore, în cursul zilei de vineri (18 noiembrie), a clădirii Instituției Prefectului. În urma aparițiilor în spațiul public a unor informații legate de trecutul domnului Cătălin Lupu, consilier al prefectului PSD de Giurgiu, Stănculescu Florentina, organizația județeană a partidului AUR și-a exprimat dorința de a protesta din cauza menținerii acestui infractor în funcția de consilier al prefectului. Conform documentului, scopul acestei adunări publice, la care sunt așteptate să participe aproximativ 150 de persoane, „îl constituie manifestarea dezaprobării în legătură cu menținerea în continuare în funcția de consilier al prefectului, al domnului Lupu Cătălin, cu toate că este condamnat penal, fapt ce a fost recunoscut de către dânsul, în prime-time, la o televiziune cu acoperire națională”.

„Poate doamna Stănculescu nu cunoaște trecutul infracțional al consilierului său personal. Deși de la mine, ar fi trebuit, teoretic, să îl afle. Dar… dacă nu de la mine, măcar de la televiziunile naționale… chiar dacă normal ar fi fost ca domnul infractor Lupu să fie sincer cu ea și să îi spună: „sunt infractor condamnat! Dacă devin consilierul dumneavoastră, consilierul prefectului de Giurgiu, devin infractorul consilier. Știți asta? Vă asumați? Vă asumați să fiu eu, un infractor, consilierul dumneavoastră?”

Nu cred că a făcut-o. Dacă ar fi făcut-o, poate coaliția funcționa mai bine la nivel local.

Să fie AUR partidul „anti-penali” de la Giurgiu? Nu de alta dar nu am văzut reacții din partea USR în privința acestei situații iar PSD pare inert.

Ar fi de-a dreptul rușinos ca la data protestului Cătălin Lupu să mai fie în funcție. Ar fi rușinos pentru PSD, în primul rând! Ar fi rușinos și pentru PNL… dar cea mai mare rușine ar fi a oamenilor… a președintelui PSD Giurgiu, a președintelui PSD, Ciolacu, a premierului, Ciucă, a ministrului Bode… cei care azi mențin în funcție un prefect care A ALES să fie consiliat de… UN INFRACTOR”, a mai scris pe contul său de facebook liberalul Danciu.

Iată cum, de multe ori, ambiții personale ale unor persoane despre care am tot scris, și care s-a dovedit că au avut unele probleme cu legea, sunt puse mai presus de interesul real și direct al cetățenilor acestui județ, tratați ca niște oameni de rangul trei de către liderii PSD. Iată cum nerușinarea de a nu face un pas în spate atunci când ești „cu musca pe căciulă”, face dintr-o instituție (cea a Prefectului), dintr-o instituție ce ar trebui să fie etalon, ca reprezentant al Guvernului în teritoriu, o marionetă supusă dorințelor șefilor de partid, care trebuie, nu-i așa, să își răsplătească oamenii loiali, chiar dacă aceștia nu sunt modele pentru cetățenii de bună credință ai județului.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole