10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Fostul consilier al Prefectului Județului, Cătălin LUPU, FRAUDĂ în alegerile locale din anul 2020 în favoarea PSD Giurgiu!

Conform celor publicate de un site local, ce prelua o investigație jurnalistică a unui post de televiziune cu acoperire națională, Lupu și-a schimbat doar părul, însă nu și năravul. La alegerile locale din 2020, acesta și-a obligat, nici mai mult, nici mai puțin, o sută de angajați și beneficiari ai DGASPC Giurgiu, să își facă viză de flotant într-o comună al cărei primar PSD a și câștigat alegerile.

Case dărăpănate, locuri virane sau terenuri în plin câmp, acestea au fost noile „domicilii”, pentru cinci luni de zile, ale celor 100 de oameni forțați de Lupu să voteze PSD la alegerile locale din 2020.

În urmă cu câteva zile, Giurgiu era zguduit de o anchetă jurnalistică realizată cu camera ascunsă de reporterii România TV, anchetă ce avea ca subiect fraudarea alegerilor locale din 2020. Metoda de fraudare: deja celebrele vize de flotant, vize pentru care fiecare persoană a primit suma de 100 de lei.

Ce nu au relatat jurnaliștii de la România TV este faptul că în acest scandal este implicat și Cătălin Lupu (de acum demisionarul consilier personal al prefectului PSD), care, împreună cu familia, și-au făcut vize de flotant în comuna amintită.
Dar asta nu i-a fost de ajuns, Cătălin Lupu obligând, pur și simplu, mai mulți angajați ai DGASPC (instituție pe care, la acea vreme, o conducea) să obțină vize de flotant în aceeași localitate, totul cu scopul de a-l ajuta pe candidatul PSD. 

Un exemplu este cel al doamnei D.M., angajat al DGASPC Giurgiu, care a obținut o viză de flotant, viză valabilă în perioada 11.08.2020-11.02.2021. Și în aceeași situație cu doamna sus-menționată sunt peste 100 de angajați ai DGASPC, care au fost obligați sau – așa cum ne-a declarat, sub protecția anonimatului, unul din angajații instituției – au predat actele de identitate directorului Cătălin Lupu, fără a ști în ce scop vor fi folosite. 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole