3.9 C
Giurgiu
miercuri,29 noiembrie 2023
spot_img

Casa Tineretului, lucrări intrate în linie dreaptă!

Ani de zile lăsată la voia întâmplării, loc de „întâlnire” pentru tinerii dornici de „senzații tari” sau al sinucigașilor, Casa Tineretului începe să își capete rostul pentru care, în urmă cu mai bine de trei decenii, a fost gândită. Chiar dacă nu vor mai fi exact aceleași „servicii”, clădirea devenită, în anii electorali, „marotă” pentru orice candidat, iată că își va pierde „menirea” de clădire predispusă sinucigașilor sau consumatorilor de substanțe interzise. Ca să nu mai vorbim despre momentele porno (de multe ori filmate și distribuite) petrecute între stâlpii și pe scheletul clădirii…

La începutul lunii ianuarie 2023, au fost demarate lucrările din cadrul proiectului ce vizează amenajarea construcției nefinalizate, cunoscută drept Casa Tineretului.

Șantierul a fost organizat, iar în prezent muncitorii lucrează intens, progresele fiind vizibil atât în interior, cât și la exterior.

Obiectivul proiectului este construirea unui Centru Comunitar Integrat în cadrul căruia vor fi furnizate servicii de tip SOFT, precum : servicii educationale pentru adulți și copii, servicii socio – medicale pentru adulți și copii, servicii pentru copii /femei în situații de vulnerabilitate, servicii de întărire a comunității, punct de acces public la informații, servicii sportive și recreative etc.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole