12.6 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Peste 45 de milioane de lei, fonduri pentru extinderea rețelei de canalizare în două localități giurgiuvene

Anunțul a fost făcut de către deputatul giurgiuvean PNL, Gabriela Horga. În aceste condiții, două localități din județul Giurgiu, conduse de primari PNL, colaborează pentru extinderea rețelei de canalizare. Este vorba despre Joița și Bolintin Deal, două UAT-uri ce își doresc, cu adevărat, dezvoltarea comunității și, de ce nu, atragerea, apoi, de investitori, ținând cont de apropierea de Capitală.

Proiectul depus de primăria comunei Joița vizează obținerea de finanțare din fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Valoarea proiectului este de 45 de milioane de lei, este realizat în parteneriat cu comuna Bolintin Deal, în timp ce rețeaua de canalizare din comuna Joița urmează să fie extinsă cu 42 de kilometri.

Proiectul a fost depus în cadrul apelului de depunere de dosare care vizează lucrări de construcții necesare pentru extinderea rețelelor de distributie apă și a rețelelor de canalizare în aglomerările mai mari de 2.000 de locuitori.

Felicitări domnilor primari Constantin Tănase și Emilian Bănică pentru această colaborare între Joița și Bolintin-Deal!, scria, pe contul său de socializare, deputatul liberal giurgiuvean Gabriela Horga.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole