17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Campioni, antrenați de un campion! Maestrul Nicu Gingă le-a împărtășit micilor luptători de la SCM Dunărea Giurgiu secretele unei lupte reușite pe saltea!

În perioada 10 – 16 septembrie, antrenorii secției de lupte de la S.C.M.- Dunărea Giurgiu au organizat un stagiu de pregătire a luptătorilor giurgiuveni care în perioada următoare vor participa la finalele Campionatului Național individual.

Activitatea de pregătire sportivă în aceasta perioadă a fost condusă de către multiplul campion mondial, olimpic și național, profesor NICU GINGĂ, pe care l-am întâlnit în sala de sport de la stadionul „Marin Anastasovici”, cum altfel decât îmbrăcat în echipament sportiv la centrul saltelei de lupte.

Pentru iubitorii sportului giurgiuvean maestrul Nicu Ginga declara, referindu-se la sportul local:

„M-am bucurat când dl prof Florin Antonescu m-a invitat să pregătesc tinerii luptători giurgiuveni, care după cum bine știți în ultimii 7-8 ani au cucerit medalii în finalele naționale. Sunt convins că munca pe care maestrul Antonescu și Costin Antonescu, fiul său o fac în sala de lupte va da rezultate la nivel național și internațional în perioada următoare.

Multiplul campion mondial Nicu Ginga și multiplul campion national Gheorghe Valentin.

Cât despre concursul ce îi așteaptă în toamna aceasta, când ne așteaptă noi emoții competiționale, sper că micii luptători giurgiuveni vor obține cât mai multe medalii, și dintre cele mai strălucitoare”, ne-a mai spus multiplul campion mondial Nicu Gingă.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole