12.6 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

„BIZONUL” SĂPTĂMÂNII

Un magazin de piese auto, situat în municipiu, a fost, involuntar, protagonist pentru nou-înființata noastră rubrică, „BIZONUL” SĂPTĂMÂNII. Cu o mică parcare amenajată în curte, pare insuficient spațiul pentru doritorii de piese care, din dorința de a epata, cel mai probabil, intră cu mașina până fix în ușa magazinului.

La fel s-a întâmplat și joi, 9 septembrie, în jurul prânzului, când pietonii care treceau prin zona amintită s-au trezit că nu mai au pe unde trece, fiind nevoiți să ocolească pe carosabil, lucru ce le-ar fi pus în pericol integritatea fizică sau chiar viața!

Deși li s-a atras atenția de către pietonii aflați în trecere că nu este tocmai în regulă ceea ce fac, șoferii autoturismelor parcate PE TROTUAR, fără a lăsa loc de trecere – un metru, așa cum prevede legea – nu au schițat niciun gest. Mai mult, când au văzut că sunt fotografiate mașinile, ne spunea cititorul care ne-a trimis fotografiile, unul dintre teribiliști a șters-o „englezește”.

Culmea este că, în tot acest timp, pe lângă autoturismele parcate pe trotuarul amintit a trecut o autospecială a Poliției Locale, fără însă ca ocupanții acesteia să vadă ce se întâmplă în jurul lor.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole