17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Bătaie de joc, marca ENEL, la Putineiu!

După scandalul iscat în luna decembrie a anului trecut când, fix în ajun de Crăciun și de An Nou, majoritatea consumatorilor erau „informați” de faptul că ar putea rămâne fără curent electric, deoarece „s-a depășit valoarea nominală instantanee de consum” (un termen folosit de furnizorul de energie electrică pentru a denumi consumul instantaneu la pornirea consumatorilor casnici), iată că un nou scandal se profilează la orizont.

Mai exact, reprezentanții ENEL și-au îndreptat „atenția” către autoritățile publice locale. Concret, este vorba despre o situație ieșită din comun din comuna Putineiu.

„Deși avem toate facturile achitate, la zi, cu toate acestea luni, 20 iunie, am avut surpriza să aflu că o echipă de la ENEL a fost în satul Hodivoaia (sat aparținând de comuna Putineiu) și a oprit alimentarea cu energie electrică la stația de pompare ce alimentează cu apă potabilă întreg satul. O zi mai târziu, cei de la ENEL au oprit alimentarea cu energie electrică la sistemul de iluminat public din Hodivoaia și Putineiu…Este o reală bătaie de joc! Am întrebat ce motive au avut, în condițiile în care noi am achitat permanent facturile – chiar am verificat împreună cu biroul Contabilitate din Primărie acest aspect – iar dânșii mi-au răspuns, cu nonșalanță, că ar fi găsit ei o factură neachitată la contorul de la Școala din Putineiu…E imposibil, am verificat și este achitată! Se achită, întotdeauna, integral, facturile! Pe de altă parte, aceiași domni pe care îi pot bănui de rea voință, dacă ceea ce susțin este real, trebuiau înainte de a deconecta să trimită măcar o somație, o hârtie, ceva…Dar ei, nimic! Au trecut direct la fapte!! Nu înțeleg, ce logică au avut, cum au putut lăsa câteva sute de familii fără apă și două sate fără iluminat public???”, declara, plin de supărare, primarul comunei Putineiu, Gheorghe Breazu.

Rămâne ca, după discuțiile purtate de primarul comunei, cu cei de la ENEL, situația să se remedieze în scurt timp, astfel încât inconvenientul creat locuitorilor din cele două sate prin lipsa alimentării cu apă și a iluminatului public.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole