10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

ATENȚIE, ȘOFERI! De la 1 martie, traficul pe DN5, la Daia, va deveni…de coșmar!

Conform unui comunicat al CNAIR, podul rutier din localitatea Daia va intra în reparații, începând cu data de 1 martie, lucrări care sunt preconizate a dura 12 luni.

Podul de la Daia (județul Giurgiu) are două benzi/sens, iar reabilitarea se va face cu închiderea circulației pe câte un sens, pe DN 5 București -Giurgiu. Valorile de trafic sunt foarte ridicate, Podul Prieteniei și vama Giurgiu-Ruse fiind principala legătură România-Bulgaria și traseul pentru turiștii din țară și din Europa care merg în Bulgaria, Grecia și Turcia.

În 2020, tot pe DN 5 București-Giurgiu, CNAIR a reparat podul peste Argeș de la Adunații Copăceni, iar vara cozile s-au întins pe mai mulți kilometri, anunţă economedia.ro.

Potrivit Companiei de Drumuri, constructorul Maristar s-a angajat să termine lucrările până la sfârșitul anului :

,,DRDP București a semnat contractul pentru lucrările de întreținere periodică (reparații) la Pasajul pe DN5 km 52+346 peste CF la Daia. Lucrările de execuție vor fi demarate începând cu 1 Martie a.c și vor cuprinde lucrări de reparații la suprastructura cât și infrastructura pasajului. Deși termenul de finalizare este de 12 luni de la începerea lucrărilor, constructorul promite mobilizare în șantier și finalizarea acestora până la finalul anului 2023!” a transmis DRDP București.

Maristar este și constructorul care face reabilitarea Podurilor Fetești și Cernavodă pe Autostrada Soarelui.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole