5.3 C
Giurgiu
miercuri,6 decembrie 2023
spot_img

Și fetele POT! ÎNCEPUT PROMIȚĂTOR PENTRU LUPTELE FEMININE LA S.C.M. – DUNĂREA-2020 – GIURGIU (GALERIE FOTO)

Participarea la prima competiție a echipei de lupte feminine din Giurgiu a produs o impresie foarte bună antrenorilor, părinților dar mai ales sportivelor care s-au întrecut la Cupa „C.S.M – Pitești” organizată în data de 22 Mai 2021. De la competiție, fetele noastre s-au întors cu un bagaj important de medalii: opt medalii: trei de argint și cinci de bronz.

„Sunt mândru de fetele noastre, mai ales că vorbim despre prima participare a lor la o competiție importantă. Avem potențial, fetele sunt dornice de muncă, astfel că la Pitești, din cadrul echipei au ocupat locul 2 următoarele sportive: Ghiulea Isabela (categ 35 kg), Marquez Ericka (categ- 47 kg) și Lungu Maria – categ – 57 kg, în timp locul 3 a fost ocupat de sportivele: Stan Daria, Coarna Bianca, Enache Ana- Maria, Alexandru Miruna și Barcaru Sofia”, ne spunea, la întoarcerea de la competiție, antrenorul Costin Antonescu.

Din echipa de lupte greco-romane, masculi sportivul Mario Lascarache a fost surpriza plăcută a turneului, el reușind să se impună în limitele categ 72 kg. Tot o surpriză plăcută a fost oferită și de Petronel Roată, care a încheiat concursul pe treapta a doua a podiumului, fiind, declarat, și „Cel mai tehnic luptător din concurs.

„Și la băieți am obținut rezultate bune, prin sportivii Chițu Tibi , Lazăr Luca, Frâncu Alexandru, Manole Eduard, Cristea Nikita, Roată Petrică și Mușat Ștefăniță, toți ocupanți ai treptei a treia a podiumului, la categoriile la care au concurat. În final, sportivii giurgiuveni au ocupat un onorant loc 3”, ne-a mai declarat Costin Antonescu, antrenorul lotului giurgiuvean care împreună cu prof Florin Antonescu pregătesc cele 6 echipe de lupte participante în competițiile oficiale organizate de Federația Română de Lupte și structurile afiliate.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole