10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Zeci de copii din comuna Greaca l-au primit pe Moș Crăciun sub forma unui fermier local (FOTO/VIDEO)

Apropierea sărbătorilor de iarnă este un moment de bucurie în special pentru cei mici, dar și pentru cei care, din cele ce au (sau cu ce au fost dăruiți de Dumnezeu) au ales să le dea și celor mai puțin norocoși.

Printre cei care au ales ca, din bunul lor, să împartă cu cei din jurul lor, se numără și fermierul din comuna Greaca, Traian Jinaru, cel mai important crescător de animale din comună. De altfel, mai de voie, mai de nevoie, acesta ne-a declarat faptul că, la insistențele fiicei sale, de numai șase ani, Marina, a ales să pregătească aproximativ 25 de pachete cu fructe și dulciuri pentru copiii mai puțin norocoși ai comunei.

„Complice” le-a fost preotul paroh din Greaca, Părintele Eduard, un om de mare valoare, care a adus pentru cei mici un brad superb, care a fost împodobit în interiorul bisericii, și care i-a lăsat pe cei mici să își facă de cap.


De altfel, vom încerca să avem un interviu ÎN EXCLUSIVITATE cu părintele Eduard, imediat după sărbătorile de iarnă, pentru că „spiridușii” noștri ne-au șoptit faptul că acesta s-a implicat, dezinteresat, în nevoile comunității care l-a adoptat.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole