16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Vizită NEANUNȚATĂ a deputatului PNL Giurgiu, Alexandru ANDREI, la Adunații Copăceni. Promisiunile de modernizare a drumurilor, respectate de administrația liberală a județului (GALERIE FOTO)

Lucrare derulată de către Consiliul Județean Giurgiu, modernizarea DJ 412A (în zona comunei Adunații Copăceni), a fost verificată vineri, 15 aprilie, în cadrul unei vizite neanunțate, de către deputatul PNL Giurgiu, Alexandru Andrei.

După ce, la sfârșitul lunii martie, a finalizat și recepționat lucrările de reabilitare și modernizare ale DJ 506 A, Consiliul Județean continuă reabilitarea și modernizarea drumurilor județene.

Un exemplu este șantierul de la Adunații Copăceni, unde se execută lucrări de reabilitare și modernizare pe DJ 412 A, dar și lucrări de modernizare a trotuarelor și a sistemului rutier, căile de rulare, accesul la proprietăți, precum și sistemul de colectare a apelor pluviale.

„Profitând de vremea frumoasă, am făcut astăzi o deplasare în județ și am ajuns și la Adunații Copăceni; aici, se lucrează intens pe DJ 412 A, drum ce face legătura dintre Adunații Copăceni și Mihăilești.Pe lângă reabilitarea și modernizarea acestui drum, constructorul lucrează și la modernizarea trotuarelor și a sistemului rutier, la căile de rulare, accesul la proprietăți, precum și la sistemul de colectare a apelor pluviale. În discuțiile purtate cu reprezentanții firmei ce execută aceste lucrări, aceștia m-au asigurat că proiectul va fi finalizat până la sfârșitul acestui an.Reabilitarea acestui drum județean este benefică atât pentru oamenii din Adunații Copăceni și Mihăilești, cât și pentru cei care tranzitează această zonă”, a precizat deputatul liberal giurgiuvean după finalizarea vizitei-surpriză de la Adunații Copăceni.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole