22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Visele roșii ale lui Marian Mina pentru primarii galbeni ai PNL!

Dacă primarul din Comana – Aurel Enache – trecut prin mai toate formațiunile politice active din Giurgiu a apărut, alături de Marian Mina, în cursul anului trecut, în conferință de presă a PSD Giurgiu, gata, toți primarii PNL sunt pe brânci la ușa social-democraților să intre în partid. Sau, mă rog, să se întoarcă, unii dintre ei. Dar ce uită Marian Mina, este faptul că acest Aurel Enache s-a dezis de PNL în momentul în care în discuție a fost adus fiul acestuia, fost consilier județean. A început apoi un fel de război propriu al lui Enache cu Dumitru Beianu (pe care se pare că l-ar fi agresat, la un moment dat), cu PNL și…cu toată lumea!

Tocmai de un asemenea personaj – care uită extrem de ușor binele făcut – avea nevoie Marian Mina pentru a ieși în față, și pentru a spune că, vezi Doamne, cam 50 din 54 de edili din județ ar bate cu disperare la ușile PSD. O spusese, de fapt, la un moment dat chiar despre primarul municipiului, Adrian Anghelescu…Dar acesta a râs cu lacrimi – la propriu – când a aflat de afirmațiile visătoare ale lui Mina. Acum, Mina nu a spus, niciodată, cu subiect și predicat, care ar fi acei primari, dar spune doar că…sunt! Ce uită (sau nu știe???) este faptul că, dacă un primar ales cu susținerea unui anume partid politic, renunță la susținerea partidului respectiv și trece în altă „tabără”, atunci, în mod automat, respectivul edil își pierde mandatul!

Și, ca să fie cât de cât convingător, unde se putea „refugia” mai bine Marian Mina, decât în emisiunea consilierului județean PSD, Mihăiță Grigore (despre care ne amintim cum aplauda, cu entuziasm, în urmă cu aproape o lună de zile, când un proiect în beneficiul copiilor bolnavi de autism pica, din cauza social-democraților)??? Ei, bine, Marian Mina susține că primarii care au fost aleși sub culorile liberalilor ar dori – cu ardoare – să intre în PSD…fără însă a da nume concrete!! De altfel, ne amintim că, de la apariția lui Enache în sediul PSD, la conferința de presă, nicăieri, în mod oficial, niciun primar liberal nu și-a anunțat măcar intenția de a schimba „tabăra”. Dar Enache…a trecut și pe la PD, și pe la PD-L, și pe la PNL, și pe la PSD, apoi înapoi la PNL, și se pare că înapoi la PSD….Deci, despre moralitate, cam greu de vorbit în cazul lui!

„Ușor, ușor, toți primarii și-au îndreptat atenția către PSD…E vreo surpriză, pentru cineva? Nu mai e nicio surpriză, că de promisiuni și de minciuni sunt sătui. Eu mi-am tot permis să vă dau, să vă sugerez anumite lucruri. De ce nu invitați primari?Și de la PNL care au plecat de la PSD, invitați și de la PSD cei care au rămas. O să rămâneți plăcut surprins de ce or să vă spună, mai ales cei de la PNL, plecați de la PSD. Veți vedea ce răspunsuri primiți vis-a-vis de fonduri, de „hai să trimitem deconcentratele să îl omorâm pe ăla că vorbește cu Mina”, să îi nenorocim afacerea că cochetează iar cu PSD-ul…o să aflați cum oameni din prefectură fac presiuni la primari să nu fie ajutată actuala prefectă, sunt multe lucruri, certați primarii că de ce oferă ajutor prefectei vis-a-vis de centrele pentru refugiați”, declara, în acea emisiune tv on-line, Marian Mina.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole