26 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Vineri, la școlile din comuna Găiseni, are loc TÂRGUL DE TOAMNĂ

Copiii de la trei școli din comuna Găiseni se reunesc vineri, 20 octombrie, preț de câteva ore, la TÂRGUL DE TOAMNĂ.

Vă așteptăm cu emoții și nerăbdare, părinți, bunici și cetățeni ai comunei Găiseni, pentru a vă bucura de surprizele culinare ale elevilor, alături de părinții acestora. Veți găsi mâncare pentru toate gusturile: de la mâncăruri tradiționale (fasole, sarmale, friptură, pâine de casă, cozonac sau poale-n brâu), până la cele mai exotice halvițe, brioșe, gogoși, clătite, plăcinte rumenite, și nelipsitele limonadă sau sucuri naturale, preciza directorul Școlii Găiseni, Gina Mateescu.

Programul “Târgului de toamnă” se va desfasura dupa cum urmează:

  1. Școala Gimnazială Nr. 2, Căscioarele – ora 10.00, pe terenul de sport din curtea scolii
    Invitați speciali: doamna Voicu Alexandra, solistă de muzică populară; elevele școlii, Barbacioru Ilinca și Ciobotariu Ariana, soliste
  2. Școala Primară nr. 3, Cărpenișu – ora 10.00, în curtea școlii
  3. Școala Gimnazială Nr. 2, Găiseni – ora 12.00, în curtea școlii
    Invitati speciali: solista de muzică populară, doamna Ramona Manole și fiica acesteia, Ana, fostă elevă a scolii Găiseni, în prezent elevă la Liceul „Dinu Lipati”; Constantin Sonia, elevă în clasa a IV-a și Cârstea Florina, elevă în clasa a IV-a, interpretare la pian.

Banii strânși de la fiecare clasă (de către părinți) vor merge în pușculița copiilor pentru a-i folosi în scopuri educative cum ar fi: excursii, vizite la muzee, la teatru și film sau la gradina zoologică, a mai precizat Gina Mateescu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole