18.1 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Finală de poveste la finalele Campionatului Național Individual de Lupte (Juniori 4 și U17): doi giurgiuveni și-au disputat medalia de aur!

În perioada 12 – 15 Octombrie, în Sala Sporturilor din municipiul Călărași, Federația românî de lupte și cluburile afiliate au organizat și desfășurat poate cea mai așteptată competiție: finalele Campionatului național individual la categoriile de vârstă Juniori 4 și U17.

Cu această ocazia, secția de lupte a SCM DUNĂREA GIURGIU s-a prezentat cu trei sportivi care, urmare a rezultatelor din acest an competițional, promiteau rezultate excelente. Și așteptările antrenorului echipei, prof. Florin Antonescu, nu au fost înșelate.

Bucuria lotului giurgiuveni a fost pe măsură eforturilor depuse la antrenament, când în finala categoriei 110 kg, s-au întrecut doi giurgiuveni, ROATĂ PETRONEL și BĂLĂCEANU IULIAN. În această finală a câștigat Roată Petronel, care a obținut medalia de aur și titlul de campion național al României, locul 2, medalia de argint și titlul de vicecampion fiind atribuite lui Bălăceanu Iulian, ne spunea, la întoarcerea în municipiul Giurgiu, antrenorul Florin Antonescu.

Putem spune ca ne-am atins obiectivul dar gata, de mâine continuăm munca pentru a putea aduce în vitrina de trofee și alte medalii la competițiile finale care urmează în perioada următoare, a încheiat antrenorul lotului de lupte giurgiuvean.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole