22 C
Giurgiu
miercuri,12 iunie 2024
spot_img

Veteranii de vârstă din comuna Oinacu, sărbătoriți de primarul FABIAN ȚÎRCĂ (GALERIE FOTO)

Se spune că bătrânii sunt cea mai vie carte de istorie a unui neam. De aici, probabil, a derivat și zicala „Cine nu are bătrâni, să și-i cumpere, iar cine îi are, să îi cinstească”. Despre cinstirea celor vârstnici a vorbit și primarul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă, odată cu evenimentul emoționant la care a luat parte marți, 24 mai: aniversarea unui secol de viață a unuia dintre cei mai vârstnici locuitori ai comunei, doamna Ilina Matache.

„O vorbă din bătrâni spune că, cine nu are bătrâni, să își cumpere, iar cine îi are, să îi prețuiască. Un semn de prețuire am încercat să ofer astăzi, unuia dintre seniorii comunei noastre. Doamna Ilina Matache a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani, prilej pentru mine, ca Primar, dar și pentru colectivul Primăriei comunei Oinacu, să îi fim alături în aceste momente emoționante.

Nu pot spune ce emoții m-au încercat în fața doamei Ilina, gândidu-mă că a prins, de-a lungul vieții domniei sale, evenimente extrem de importante. Și, deși nu se mai prea poate ridica din pat, dorința de viață și sclipirea din ochii dumneaei nu înseamnă nimic altceva decât un mesaj pentru noi, cei tineri: fiecare clipă merită trăită, la adevărata ei valoare!Îi doresc doamnei Ilina Matache, la împlinirea unui secol de viață, în primul rând, multă sănătate, ani fericiți și liniștiți în continuare, alături de tradiționalul LA MULȚI ANI!”, mai preciza primarul Fabian Țîrcă.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole